Πίσω στην Συσκευές Μαγειρικής

Αποξηραντές Τροφίμων

Η αποξήρανση είναι ένας από τους παλαιότερους τρόπους συντήρησης φρούτων, λαχανικών, μανιταριών, βοτάνων και κρέατος. Αφαιρώντας αρκετό νερό, μπορείτε να αποτρέψετε με αξιόπιστο τρόπο  την ανάπτυξη μικροοργανισμών  και την απώλεια των τροφίμων χωρίς την προσθήκη τεχνητών συντηρητικών.

Αποξηραντές Τροφίμων

Επιλογή φίλτρου
Ταξινόμηση κατά
Προεπιλογή

FILTER

Καταργήστε όλα τα φίλτρα
Auto Off

Number of sieves

Temperature control

Εμφάνιση αποτελεσμάτων
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση